Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentDirectPHP has a deprecated constructor in /home/sparidi/public_html/plugins/content/DirectPHP/DirectPHP.php on line 23

Nekada smo govorili kako je online marketing budućnost. E pa nekako smo stigli u tu budućnost i sada je postala realnost. Razvojem tehnologije (pametni telefoni, tableti…) i sve većoj popularnosti društvenih mreža (Facebook, Youtube…) broj korisnika koji i po nekoliko sati dnevno provedu online rapidno raste. Shodno tome, Internet je jedan od najkorištenijih alata za informiranje prije kupnje. Jeste li znali da 70% kupaca koristi internet kako bi pročitali recenzije, ocjene i iskustva drugih o proizvodu koji namjerava kupiti?

Suradnja sa Dalmatinskim šparidima donosi brojne jedinstvene pogodnosti koje mogu biti prilagođene Vašim marketinškim i promotivnim potrebama kao što su prodaja više proizvoda ili usluga, pozicioniranje u odnosu na konkurenciju, podizanje svijesti o Vašoj postojećoj ponudi, uvođenje novog proizvoda ili robne marke na koji Vaši kupci nisu navikli itd itd...

Neizmjerna ljubav prema moru a prije svega prijateljska atmosfera između naših članova rezultirala je iznimnom interesu šire javnosti za naše članke i video priloge koje objavljujemo na našem Youtube kanalu. U svega dvije godine, naše video priloge je pregledalo gotovo milijun korisnika što je izuzetno velik broj obzirom da se radi o ciljanoj skupini ljudi. Članci koje smo napisali na ovim stranicama su pročitani više od 300 000 puta! Upravo zato Vam skrećemo pozornost da bi suradnja sa Vama bila usmjerena na pravi način. Postoje 3 modela oglašavanja:

 

Facebook grupa

Organizacija nagradnih igara u našoj Facebook grupi.

 

Oglašavanje na web stranicama

Oglašavanje na ovim stranicama se može obaviti na nekoliko načina (sponzoriranje pojedinog članka, ustupanje ribolovne opreme na recenziju, grafičko oglašavanje na naslovnici ili na bilo kojem dijelu stranica).

  

Youtube kanal

Oglašavati se možete i u video prilozima na našem Youtube kanalu (tekstualno, grafikom, recenzijom...).

 

VAŽNO: Sva sredstva ili ribolovni pribor dobiveni od poslovnih subjekata će biti iskorišteni ili uloženi u razvoj naše grupe (nagradne igre i slično), razvoj ove web stranice (troškovi domene, hostinga i slično) i razvoju Youtube kanala. Javite nam se putem kontakt forme za detalje!

Upredenica
HOT
Odmet & upredenica
Najlon ili upredenica? Netko je za jedno, netko za drugo a netko koristi i jedno i drugo. Uglavnom, u ovom članku se ne ćemo baviti usporedbama nego ćemo u kratkim crtama pokušati objasniti jedan jednostavan sistem sa upredenicom za lov na odmet s kraja.
Pročitaj više

 

Surf casting
HOT
Kako uloviti komarču
Došli smo do zapleta :) Među lovcima na kraljicu, vlada vječito pitanje kada je pravi trenutak za potegnuti? Komarča ne bi bila kraljica da ju je lako uhvatiti. Radi se o vrlo lukavoj ribi koja nekoliko puta prije pravog ugriza pljune i promatra ješku. Ponekad zagrize iz prve...
Pročitaj više

 

Web stranice Dalmatinski-sparidi.com koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.