Nakon nekoliko vaših upita, odlučili smo napraviti video u kojem ćemo pokazati kako kočnicu na Shimano Ultegra roli učiniti puno bržom. Ključ je u washerima.

Za ovu operaciju su nam potrebni nylon washeri (možete ih naručiti na ovom linku), odvijač (kacavida) i škare (najbolje one oble, kao za nokte). Možete zamijeniti 2 za brzu ili 3 washera za superbrzu kočnicu.

Robi ima trik i za supersuperbrzu :D Pogledajmo kako to on radi ;)

 

Upredenica
HOT
Odmet & upredenica
Najlon ili upredenica? Netko je za jedno, netko za drugo a netko koristi i jedno i drugo. Uglavnom, u ovom članku se ne ćemo baviti usporedbama nego ćemo u kratkim crtama pokušati objasniti jedan jednostavan sistem sa upredenicom za lov na odmet s kraja.
Pročitaj više

 

Surf casting
HOT
Kako uloviti komarču
Došli smo do zapleta :) Među lovcima na kraljicu, vlada vječito pitanje kada je pravi trenutak za potegnuti? Komarča ne bi bila kraljica da ju je lako uhvatiti. Radi se o vrlo lukavoj ribi koja nekoliko puta prije pravog ugriza pljune i promatra ješku. Ponekad zagrize iz prve...
Pročitaj više

 

Web stranice Dalmatinski-sparidi.com koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.